SVM Ujedinjena poslovna rešenja

Španskih boraca 30a

Beograd

www.knjigovodstveneusluge.rs

Izrada i optimizacija sajta za agenciju SVM

SVM Ujedinjena poslovna rešenja nudi vrhunske poslovne programe i usluge iz oblasti knjigovodstva. Na jednom mestu klijenti dobijaju svu neophodnu pomoć za uspešno vođenje biznisa, pa se pored pomenutih usluga SVM bavi i poreskim i finansijskim savetovanjem, instalacijom hardvera, licenciranjem softvera i tako dalje.

 

Za ovo preduzeća Web Business Solutions je radio:

 

  • Izradu prezentacionog sajta sa dodatkom sistema vesti i blog sistemom
  • SEO optimizaciju sajta
  • AdWords oglase

Izrada prezentacionog web sajta sa dodatnim funkcionalnostima

Za SVM naš tim je napravio prezentacioni sajt u Creator CMS-u, kojim su predstavljene usluge preduzeća. Dodat je i sistem vesti, kao i blog, što je omogućilo redovno dodavanje novih sadržaja, tako da sajt www.knjigovodstveneusluge.rs predstavlja neki vid miniportala, jer je po svojim funkcionalnostima više od običnog prezentacionog sajta. Za ovaj web sajt je kreiran i poseban dizajn, a rađen je u desktop varijanti.

 

Optimizacija sajta

WBS je preduzeo i neophodne korake na optimizaciji sajta, tako da je urađena:

 

  • Analitika
  • Korekcija sadržaja sajta
  • On site SEO
  • Link building

 

Sadžaj sajta je usklađen sa pravilima SEO kada je reč o zastupljenosti ključnih reči, h tagovima i slično. Redovno se dodaje novi sadržaj kroz sistem vesti, čime se dodatno ojačavaju relevantne fraze. Paralelno sa tim se radi kontinuiran link building proces, kroz koji se pisanjem unikatnih tekstova i njihovim objavljivanjem na drugim portalima gradi baza dolaznih linkova ka sajtu knjigovodstveneusluge.rs, čime se zaokružuje SEO optimizacija sajta.

 

Google reklame

Kako bi se dodatno ojačao nastup na internetu, Web Business Solutions je za sajt agencije SVM vodio i Google AdWords kampanju, kojim je na sajtu povećana posećenost od strane relevantne publike. 

Naši klijenti
poziv