Terminal

Bore Stankovića br.17

Beograd

https://www.terminalgastrobar.rs/

Izrada sajta, SEO optimizacija, PPC kampanje i social marketing za Terminal

 

Terminal Gastro Bar je casual dining restoran internacionalne kuhinje, smešten u jednom od najlepših delova Beograda, na vračarskom platou pored Hrama Svetog Save.

Terminal Gastro Bar postoji od 2015. godine. Rangira se kao jedan od vodećih beogradskih restorana.

Terminal Vam pored profesionalne usluge nudi poseban ambijent koji se sastoji od bašte sa magičnim pogledom na Hram, Lounge Bara savremenog dizajna i elegantnog a la carte restorana na galeriji koji dodatno ulepšava vinski bar i otvorena kuhinja.

 

Za restoran Terminal, WBS tim radi sledeće:

  • Izradu sajta
  • SEO optimizaciju
  • PPC kampanje
  • Facebook 
  • Instagram

Izrada sajta za Terminal Gastro Bar

 

Za klijenta Terminal WBS tim je uradio sajt na postojećem dizajnu. Sajt zadovoljava sve kriterijume modernog izgleda i sa tehničke strane funkcioniše besprekorno. Web sajt je user friendly i responsivan je za sve uređaje tako da se lako može pregledati na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. 

 

SEO optimizacija za klijenta Terminal 

 

U procesu SEO optimizacije radimo sledeće aktivnosti:

  • Analitika
  • Optimizacija postojećeg sadržaja
  • Kreiranje novog sadržaja
  • Link building

 

Prvo je urađena analitika celokupnog sajta klijenta i traženih upita za datu nišu. Utvrđene su ključne reči i fraze koje su našem klijentu najbitnije. Na osnovu celokupne analize rađena je optimizacija postojećeg sadržaja i kreiran je nov sadržaj koji zadovoljava SEO kriterijume. 

 

Link building procesom stvaramo mrežu linkova. To su linkovi koji vode na sajt našeg klijenta. Te linkove ubacujemo u unikatne tekstove koje kreiramo i objavljujemo na portale i sajtove sa velikim saobraćajem. Na taj način se podiže relevantnost sajta našeg klijenta, povećava se saobraćaj, a samim tim i broj upita. 

 

Adwords kampanje za Terminal Gastro Bar

 

Kroz Adwords kampanje reklamiramo našeg klijenta na Google pretraživaču. Kroz ove kampanje targetiramo potencijalne potrošače i pravimo kampanju na takav način da koristimo budžet klijenta na najbolji mogući način. To znači da kroz sva podešavanja koje nudi interfejs za Adwords kampanje, postavljamo takve parametre koji će nam dovesti najkvalitetniju, odnosno najrelevantniju, publiku na sajt. Tako znamo da je svaki dinar pametno utrošen i da nema rasipanja budžeta na klikove koji neće doneti rezultat za našeg klijenta. 

 

Social marketing

 

Social marketing je danas skoro pa neophodan kada je internet nastup u pitanju. Na taj način se vrši povezivanje sa publikom i učvršćivanje odnosa. Kroz Facebook i Instagram širimo svest o postojanju našeg klijenta i opet kroz filtriranje populacije targetiramo kvalitetnu publiku. Social marketing je veoma bitan za odnos klijentima jer prisustvo na društvenim mrežama govori vašoj publici da ste u svakom trenutku dostupni za njih. Na taj način ih obveštavate o svim novostima i ostvarujete dvosmernu komunikaciju sa njima. 

 

 

Naši klijenti
poziv