Tip Top

Vojvođanska 396a

Beograd

https://tiptop.rs/

Optimizacija sajta za Tip Top

 

TIP TOP se bavi pranjem tepiha, tvrdih podova, poliranjem mermera, parketa, održavanjem svakodnevne i povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima kao što su: lokali, tržni centri, restorani, bolnice, supermarketi, fabrike, magacinski prostori i slično.

 

Trenutno imaju bazu od preko 200.000 klijenata, koja kontinuirano raste. Preporuka zadovoljnih korisnika je njihova najveća reklama. Pokrivaju ceo grad i dolaze na Vašu adresu gde god se Vi nalazili.

 

Za klijenta Tip Top, WBS tim radi:

  • SEO optimizaciju sajta
  • PPC

SEO optimizacije za tiptop.rs

 
WBS tim kroz SEO optimizaciju sajta radi sledeće:
  • Analitiku
  • On page korekciju
  • Link building

Kroz detaljnu analitiku smo utvrdili ključne reči i fraze za našeg klijenta. Na osnovu toga su urađene korekcije sadržaja i kreiranje novog sadržaja kako bi celokupan materijal na sajtu bio u skladu sa SEO principima.  

 

Link building proces je rađen skladu sa SEO pravilima, kreiramo unikatne tekstove koje objavljujemo na sajtove i na portale sa kojima imamo saradnju, a koji su jako puno posećeni pa samim tim imaju veliki autoritet. Ti tekstovi sadrže linkove koji sa različitih fraza koje su tražene i relevantne, vode na sajt našeg klijenta. Na taj način poboljšavamo poziciju sajta za sve bitne upite. 

 

 

Naši klijenti
poziv