Velur - metraža i pozamanterija

Oslobođenja 6

Pančevo

www.metrazaipozamanterija.rs

Izrada internet prodavnice i SEO proces za Velur - metraža i pozamanterija

 

STR Velur se bavi maloprodajom i veleprodajom metraže i pozamanterije. Na tržištu su prisutni preko 20 godina, a njihovu široku ponudu čine najkvalitetniji materijali poput viskoze, čoje, lana, američkog satena i drugih. U ponudi se nalazi i kompletan program za ručni rad i prateća oprema, od vunice do pribora za šivenje.

 

WBS tim za Velur radi:

 

  • Programiranje
  • SEO proces

Izrada online prodavnice metrazaipozamanterija.rs

 

Tim WBS programera je izradio internet prodavnicu na template rešenju. Na online shop-u je predstavljena kompletna ponuda klijenta uz sve funkcionalnosti koje su bile potrebne, od online plaćanja, preko modula Bloga, zatim potrebnih filtera, do automatskog obračuna cene na osnovu dužine koju kupac izabere za željeni proizvod.

 

Optimizacija internet prodavnice

 

Na početku procesa urađena je kompletna On page optimizacija koja je podrazumevala rad na samom sajtu i pripremu sajta za Off page SEO i link building proces. Sajt se sređen po svim SEO pravilima. Link building proces se radi kontinuirano i na prirodan način se gradi mreža dolaznih linkova ka sajtu, čime se podiže autoritet sajta kod Google-a.

 

Sama internet prodavnica za mnoge bitne upite (metraža, pozamanterija, vunica…) rangira na vrhu pretrage, odakle dobija najkvalitetniju posetu.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.