Vrtić Švrća

Baštovanska 56 A

Beograd

www.vrticsvrca.rs

SEO optimizacija i community management za sajt vrtića „Švrća“

 

Privatni vrtić „Švrća“ je predškolska ustanova koju je verifikovalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i izgrađena je u skladu sa svim standardima rada sa decom. Ova predškolska ustanova jedna je od ustanova za decu, gde se pruža mogućnost upisa dece uz subvenciju grada Beograda. Vrtić se nalazi na Banjici, u Beogradu na izuzetno pristupačnom mestu u ul. Baštovanska 56 A.

 

 

Za vrtić „Švrća“ Web Business Solutions radi:

 

  • SEO optimizaciju
  • community management

SEO optimizacija sajta vrtića „Švrća“

 

Optimizacija sajta obuhvata sledeće aktivnosti:

  • analitiku
  • on site SEO
  • link building

 

Analitika je rađena pre početka SEO optimizacije, kada je analizom utvrđeno koje su ključne reči i fraze bitne za sajt vrtića „Švrća“. Na osnovu te analize kreirana je strategija daljeg rada na SEO optimizaciji.

 

On site SEO podrazumeva rad na samom sajtu, gde je već postojeći sadržaj korigovan i dorađivan prema SEO zahtevima i analizom koja je prethodno urađena.

 

Proces link building-a se kontinuirano radi i ima za cilj kreiranje mreže linkova koji vode ka samom sajtu, što pozitivno utiče na autoritet sajta. To radimo tako što plasiramo unikatne tekstove na portale sa kojima imamo uspešnu saradnju.

 

Community management

 

Kao podršku sajtu WBS tim vodi Facebook stranicu vrtića „Švrća“ preko koje sam sajt dobija značajne benefite, kao što je povećanje posete.
 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.