Yunet

Dubrovačka 35/III

Beograd

www.yunet.rs

SEO optimizacija i Adwords kampanje za sajt Yunet

 

YUNET INTERNATIONAL d.o.o. je Managed Service Provider i uspešno posluje na tržištu Srbije više od 20 godina, od prvog dana postalja visoke standarde, neprestano unapređuje portfolio usluga koje prilagođava potrebama tržišta. Prepoznatljiv po tradiciji, vernosti i profesionalnom timu spremnom da odgovori na najveće izazove. Uvek ispred drugih, u interesu zadovoljnih korisnika.

 

Web business solutions za Yunet radi sledeće:

  • SEO optimizaciju sajta
  • PPC kampanje

 

SEO optimizacija za klijenta Yunet

 

WBS agencija u okviru optimizacije sajta Yunet radi sledeće:

  • Alalitiku
  • ON site SEO
  • Link building

 

Na početku SEO procesa uvek se radi analitika kako bismo znali u kom pravcu da formulišemo strategiju za optimizaciju. Analitikom smo utvrdili ključne reči i fraze koje su bitne za generisanje saobraćaja na sajtu klijenta. 

 

Nakon što su utvrđene ključne reči i fraze krenulo se sa optimizovanjem samog sadržaja na sajtu u skladu sa rezultatima analitike kako bi sajt bio prepoznat kao relevantan u niši u kojoj se posluje. 

 

Link building procesom stvara se mreža linkova koji vode na sajt našeg klijenta. Ta mreža se kreira objavljivanjem unikatnih tekstova sa linkom na veoma posećenim portalima.

 

Adwords kampanje za Yunet

 

Pored SEO optimizacije veoma je bitno i PPC oglašanje na Google pretrazi. Na taj način dobijaju se brzi rezultati dok traje kampanja.

 

Za razliku od PPC kampanja, SEO ima drugoročni cilj da održi sajt u vrhu pretrage za sve bitne upite kvalitetnim sadržajem i mrežom linkova kroz link building. Adwords kampanje su odličan način da se klijent pozicionira na vrhu pretrage kada mu je to najpotrebnije, a i dobro je da se radi uporedo sa SEO optimizacijom dok SEO ne da prve rezultate. 

 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.