Zdravisimo

Beograd

www.zdravisimo.com

Izrada web sajta i SEO optimizacija za sajt Zdravisimo

 

Zdravisimo je portal vođen idejom da promoviše zdrav način života, te se kroz njihove tekstove bave svim aspektima počev od ishrane, prevencije, alternativne medicine i sporta. Posebnu pažnju posvećuju predstavljanju proizvoda sa tačnom informacijom u kojim prodavnicama zdrave hrane se mogu kupiti. Shodno svemu nabrojanom kod njih možete naći mnogo korisnih saveta koji će poboljšati kvalitet vašeg života, kao i proizvode zdrave hrane koji će vam pomoći da počnete da brinete o sebi na pravi način. Zdravisimo je sastavljen od tima iskusnih ljudi, kojima je veleprodaja zdrave hrane delatnost po kojoj su postali prepoznatljivi.

 

 

Naš WBS tim za sajt Zdravisimo radi:

 

  • izradu web sajta
  • SEO optimizaciju

Izrada web sajta za Zdravisimo

 

Sajt Zdravisimo rađen je u Custom CMS – u. WBS tim je sajt uradio na svom template rešenju. Na sajtu su prezentovane sve usluge koje klijent pruža, a bitna stvar je i da postoji i opcija bloga preko koje se konstantno mogu dodavati novi unikatni sadržaji koji su veoma značajni i u procesu SEO optimizacije. Pored toga sajt klijenta je mobile responsive. To znači da je prilagođen svim uređajima i može mu se pristupiti sa svih platformi.

 

SEO optimizacija sajta Zdravisimo

 

WBS tim za sajt Zdravisimo radi SEO optimizaciju koja obuhvata:

 

  • analitiku
  • on site SEO
  • pisanje blog postova
  • link building

 

Analitika se radi sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su relevantne za sajt klijenta Zdravisimo. Na osnovu detaljne analitike se radi strategija za dalju SEO optimizaciju sajta.

 

On site SEO je proces koji podrazumeva kontinuirani rad i odnosi se na dorade na samom sajtu. Postojeći sadržaj se dorađuje prema SEO pravilima i prethodno urađenoj analizi. Pored toga sadržaj sajta Zdravisimo obogaćujemo kreiranjem blog postova koji su unikatnog sadržaja i koji se pišu po SEO pravilima. Cilj je da se sajt klijenta po ključnim rečima, što bolje pozicionira na organskim pretgragama.

 

Kako bi se ojačao autoritet sajta Zdravisimo radimo proces link building - a u kontinuitetu. To je proces kojim se stvara mreža linkova koja vodi ka sajtu klijenta. Tekstovi unikatnog sadržaja se plasiraju na portale sa kojima uspešno sarađujemo.
 

Naši klijenti
poziv