Politika privatnosti

 

WBS (Web Business Solutions d.o.o.) se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca na taj način što prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima, koji su potrebni za kvalitetno ispunjavanje naših obaveza i pružanje usluge.

Da bismo odgovorili na pitanje upućeno sa web prezentacije putem kontakt forme ili komentara na sajtu potrebni su nam  ime i prezime, e-mail i/ili broj telefona korisnika. Korisnici dobrovoljno mogu popuniti i upitnik na sajtu kako bi im se napravila projekcija konkretnih marketing aktivnosti koje treba da se preduzmu u cilju unapređenja njihovog internet nastupa. U tu svrhu korisnici nam mogu dati sledeće podatke: ime i prezime, e-mail adresu, kontakt telefon i naziv firme (za pravna lica) kao i vrstu usluge za koju su zainteresovani. Navedeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla tj. za obradu zahteva korisnika. Navedene podatke koristimo da bismo korisnicima odgovorili na upit, odnosno pružili adekvatnu informaciju zbog koje su nas kontaktirali.

 Korišćenje naših usluga podrazumeva saglasnost korisnika da im povremeno šaljemo e-mail i/ili SMS marketinška obaveštenja. Obavezujemo se da ćemo uvek informisati kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka i korisnicima uvek dati mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne žele da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lične podatke ili bilo koju drugu informaciju koju korisnik podeli sa nama ne razmenjujemo sa trećim licima, osim ukoliko su deo procesa pružanja usluga. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećem licu (npr. državnim organima), obavestićemo korisnika kako bismo dobili saglasnost.

Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje principa zaštite privatnosti. Sve uobičajene mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup podacima korisnika. 

Garantujemo da primenjujemo sve uobičajene mere bezbednosti kojima štitimo podatke naših korisnika. Ovo podrazumeva, ali nije ograničeno pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovanim transferom osetljivih podataka poslatih od strane korisnika na formama za prijavu, upitima i slično. Ne garantujemo za propuste u bezbednosti koji nisu pod kontrolom WBS (Web Business Solutions d.o.o.).

Ukoliko u bilo kom trenutku želite da povučete saglasnost za obradu ličnih podataka tj. da obrišete sve svoje podatke iz naše evidencije, možete uputiti pisani zahtev na e-mail adresu office@wbsdigital.com

Nakon obrade zahteva i utvrđivanja njegove opravdanosti postupićemo dalje u skladu sa zakonom. Nakon pročitane politike privatnosti smatramo da su korisnici upoznati sa politikom privatnosti i da su prihvatili navedeno.

 

Poslednje sa našeg bloga
Kako pravom SEO strategijom do rezultata i pored jake konkurencije?

Kako pravom SEO strategijom do rezultata i pored jake konkurencije?

Za prave rezultate SEO optimizacije je potrebno vreme. I to je naš klijent ProCar Security kome je video nadzor, tj. njegova prodaja i ugradnja primarni posao znao.

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Ukoliko vam je potrebna Potvrda o rezidentnosti za Google možete je skinuti sa naseg sajta. Dobili samo potvrdu od Google-a, preveli smo je i overili kod ovlašćenog sudskog tumača.