Remarketing

Ponovno oglašavanje predstavlja inovativno rešenje za oglašavanje zasnovano na tehnologiji ponovnog ciljanja oglasa. Ciljajte klijente koji su već pokazali interesovanje za Vaše preduzeće.

 

To je odličan način za angažovanje ciljne publike i može radikalno da poveća povraćaj ulaganja u Vaše marketinške kampanje. Ciljajte prave ljude pravom porukom.

 

Sertifikovani Google partneri

Google kampanje u WBS-u vode sertifikovani Google partneri, čiji oglasi su do sad zadovoljili najviše standarde Googla i oglašivačima doneli maksimalnu korist.

 

Pokrivenost 

Google mreža multimedijalnog oglašavanja doseže milione jedinstvenih korisnika Interneta širom sveta.

 

Evolucija poruke 

Od opšte do segmentirane poruke nakon što su potencijalni klijenti posetili vaš sajt.

 

Princip funkcionisanja

Google ponovno oglašavanje cilja korisnike koji su ranije posetili Vaš web sajt i prikazuje im njegove oglase kada posećuju sajtove na Google mreži multimedijalnog oglašavanja.

 

Google ponovno oglašavanje ispunjava nekoliko ciljeva:

 

  • Povećanje obima saobraćaja ka sajtu klijenta
  • Povećanje prodaje
  • Izgradnja reputacije brenda klijenta
  • Izgradnja lojalnosti i boljih načina da se zadrže klijenti 
  • Poboljšanje povraćaja ulaganja u kampanje

 

Remaketing lista 

Lista sa publikom koja se naziva i lista za ponovno oglašavanje, obuhvata sve kolačiće korisnika koji su posetili Vaš  veb-sajt.  Ovu listu će Google AdWords koristiti za ponovno ciljanje korisnika na Mreži multimedijalnog oglašavanja. 

Kolačići korisnika će biti sačuvani na ovoj listi pomoću oznake koju ste ranije dodali u kôd svog veb-sajta .

Broj lista sa publikom koje možete da napravite nije ograničen. 

 

Ove liste su definisane trajanjem članstva. Trajanje članstva predstavlja vremenski period tokom koga korisnik ostaje na listi sa publikom i tokom kog ga AdWords ponovo cilja. Iako maksimalno trajanje članstva iznosi 540 dana, najbolje je da odaberete trajanje koje odgovara dužini ciklusa prodaje vašeg klijenta.

 

Oglasne poruke

Oglasi u okviru kampanja za ponovno oglašavanje će biti prikazivani na Google mreži multimedijalnog oglašavanja. To znači da su za kampanje dostupni svi formati oglasa: tekstualni oglasi, slikovni i video oglasi.

 

Poruka koja je predmet ponovnog oglašavanja treba da bude što relevantnija za ciljnu publiku. Oglasi mogu da budu opšti kako bi povećali obaveštenost o brendu, određeniji ako nude poseban popust, odnosno precizno ciljani kada korisnicima nude dodatni  proizvod.

 

Ponovno oglašavanje preko Google AdWords-a predstavlja efikasno rešenje za dosezanje definisane ciljne publike. Snaga Mreže multimedijalnog oglašavanja u sprezi sa tehnologijom ciljanja AdWords platforme nudi veliki broj mogućnosti za kampanje za ponovno oglašavanje vašeg klijenta.

 
Naša agencija kreira i vodi sve vrste internet oglasnih kampanja. Obratite nam se preko stranice Konktakt ili upit forme.
 
KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Poslednje sa našeg bloga
Kako napraviti web shop koji prodaje?

Kako napraviti web shop koji prodaje?

Internet je globoalno tržište gde se ceo svet nadmeće i zato je veoma važno da na pravi način pravim ljudima predstavite vašu ponudu.
Naša Facebook stranica @enterijer stana dobitnik je priznanja TOP 50 - najbolje online stvari u Srbiji za 2018. godinu

Naša Facebook stranica @enterijer stana dobitnik je priznanja TOP 50 - najbolje online stvari u Srbiji za 2018. godinu

Drago nam je što imamo priliku da vas obavestimo da je naša Facebook stranica - Uredjenje Stana - Saveti i Trikovi, svrstana na listu TOP 50 - najbolje online stvari u Srbiji za 2018. godinu kao istaknuta u kategoriji Top stranice na društvenim mrežama. 

poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.