Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

18.01.2018

Ukoliko vam je potrebna Potvrda o rezidentnosti za Google možete je skinuti sa naseg sajta. Dobili samo potvrdu od Google-a, preveli smo je i overili kod ovlašćenog sudskog tumača.

 

Možete je preuzeti na ovom mestu u PDF formatu, na sledećem linku:

 

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

 

potvrda o rezidentnosti za google za 2018

 

Prema Mišljenju Ministarstva finansija od 18.10.2017. godine, potvrđeno je da potvrde o rezidentnosti za Google (kao i Facebook) mogu da budu izdate u elektronskom obliku, kao i da su u toj formi apsolutno validne, s tim što se moraju prevesti kod ovlašćenog sudskog tumača. Ovo je posebno važno za kompanije koje se bave digitalnim poslovanjem, ali isto tako i za sve ostale firme.

 

Rešite problem dvostrukog oporezivanja bez problema, a nama slobodno dajte link na vašem sajtu ka ovom PDF-u, nećemo se buniti. :)

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Povezani blog postovi
Kako pravom SEO strategijom do rezultata i pored jake konkurencije?

Kako pravom SEO strategijom do rezultata i pored jake konkurencije?

Za prave rezultate SEO optimizacije je potrebno vreme. I to je naš klijent ProCar Security kome je video nadzor, tj. njegova prodaja i ugradnja primarni posao znao.

Kada klijent sluša naše savete - uspeh je tu!

Kada klijent sluša naše savete - uspeh je tu!

U poslu je bitno imati dobru ideju i biti istrajan u njenoj realizaciji. Isto tako, veoma je važno oko sebe okupiti dobar tim na koji ćete moći da se oslonite i koji će u svakom trenutku biti tu da vam savetima i idejama pomognu da svoje poslovanje razvijate u pravom smeru.