Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

18.01.2018

Ukoliko vam je potrebna Potvrda o rezidentnosti za Google možete je skinuti sa naseg sajta. Dobili smo potvrdu od Google-a, preveli smo je i overili kod ovlašćenog sudskog tumača.

 

Možete je preuzeti na ovom mestu u PDF formatu, na sledećem linku:

 

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

 

potvrda o rezidentnosti za google za 2018

 

Prema Mišljenju Ministarstva finansija od 18.10.2017. godine, potvrđeno je da potvrde o rezidentnosti za Google (kao i Facebook) mogu da budu izdate u elektronskom obliku, kao i da su u toj formi apsolutno validne, s tim što se moraju prevesti kod ovlašćenog sudskog tumača. Ovo je posebno važno za kompanije koje se bave digitalnim poslovanjem, ali isto tako i za sve ostale firme.

 

Rešite problem dvostrukog oporezivanja bez problema, a nama slobodno dajte link na vašem sajtu ka ovom PDF-u, nećemo se buniti. :)

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Povezani blog postovi
SEO optimizacija kod internet prodavnica

SEO optimizacija kod internet prodavnica

Niži troškovi poslovanja, neograničeno tržište, mogućnost za konstantan rast i razvoj poslovanja, konstantan rast broja onih koji usluge i proizvode koji su im potrebni traže preko interneta - ovo su samo neki od razloga zašto se sve više ljudi odlučuje za izradu internet prodavnice.

Zašto je  u SEO optimizaciji važno biti strpljiv?

Zašto je u SEO optimizaciji važno biti strpljiv?

Kao i u svakom poslu, tako je i u SEO procesu važno ostati uporan i strpljiv. Finalni cilj samog procesa optimizacije je povećan broj poseta sajtu preko organskih pretraga, koje jesu rezultat boljeg rangiranja sajta na pretraživaču. Sledeća karika u ovom lancu je vidljivost brenda i rast prodaje usluga i robe. 

poziv