WBS

Internet (digital) marketing agency WBS

What we do?

SEO

SEO

Be ahead of your competition in Google search - optimize your website! Internet marketing agency WBS Digital currently has over 100 SEO campaigns, with sites at the top of searches.

Marketing campaings

Marketing campaings

Improve your business through digital marketnig campaigns on the Internet and take advantage of all the advantages of this ost precise way of advertising.

Web design

Web design

Today, a website is a necessity of every serious company, and it represents the basis of internet (digital) presence. Our digital marketing agency will help you.

Web development

Web development

A website is a necessity of every serious company today, and represents the basis of an internet (digital) presence. Our digital marketing agency will help you set up your online presence right from the start.

Consulting

Consulting

With us, you can get advice and consult about internet presence and integrated campaign. Based on a detailed analysis, we will help you to precisely define your goals.

Portfolio

100+ satisfied clients

What do they say about us?

Predanost, stručnost i iskustvo agencije WBS digital su ključni faktori koji su značajno doprineli rastu online prisustva ProCredit banke. Njihov fokus na detaljnoj analizi naše online strategije, kao i redovnom sprovođenju SEO audit-a, praćenju promena algoritma i pravovremeno prilagođavanje strategije specifičnostima naše industrije i zakonodavstva, rezultirao je impresivnim povećanjem organskog saobraćaja, što je ključno za našu vidljivost i uspeh u prilično konkurentnoj oblasti kakva je bankarstvo. Agencija se posebno istakla u off-page SEO aktivnostima, pružajući nam vrhunsku podršku u pos...

Ana Stevanović, Senior Marketing Specialist ProCredit banka

Sa WBS Digital kompanijom sarađujemo već skoro šest godina.Tada su za našu ordinaciju napravili sajt koji održavaju i približavaju ga našim pacijentima na najbolji način. Od početka naše saradnje osetili smo velike pozitivne promene - dobili smo puno novih pacijenata i posao nam se znatno proširio. Svi oni kažu da su na našem sajtu pronašli puno korisnih informacija koje su im naše usluge dodatno približile. Svima bismo od srca preporučili saradnju sa WBS Digital kompanijom, jer su zaista pravi profesionalci koji odlično rade svoj posao.

Stomatološka ordinacija “Pavlović”

Uvek i u svako doba preporučujem kompaniju WBS kao kompetentnog, posvećenog i pouzdanog poslovnog partnera. Neverovatan uspeh koji smo postigli za kratko vreme, direktan su rezultat znanja, stručnosti, sjajne komunikacije i posevećnosti celog WBS tima, na čelu sa Slavkom i Mirom. Ako se bavite online poslom, i želite najbolju moguću SEO podršku, u našoj zemlji (a verovatno i šire) je to svakako WBS! 

Aleksandra Popević, Osnivač i glavni urednik Bebo.Club

Saradnja sa WBS Digital mi je omogućila da na drugačiji i mnogo efikasniji način kreiram marketing strategiju. Dugo godina već postojimo kao portal i radimo sa ljudima koji su zadovoljni onim što im pružamo, ali su bile potrebne dodatne korekcije koje su nam omogućile da se bolje pozicioniramo kao portal, a time i donele nove klijente. Jako sam zadovoljna saradnjom i efektima! Ovaj tim zna šta radi!

Sanja Marjanović, portal Vaš Psiholog

Veoma sam zadovoljan uslugom WBS Digital-a. Izradom novog vebsajta i SEO optimizacijom, poseta je porasla više od 20x tokom 3 god. Mesečni izveštaji redovno stižu, kao i predlozi za unapređenje procesa optimizacije.

Dr Zoran Žikić, Okuloplast

Naša velika prednost i sreća je što smo od naših početaka imali podršku sjajnog, visoko profesionalnog WBS Digital tima. S obzirom na specifičnost našeg polja rada, WBS digital tim nam je sa velikom posvećenošću i obraćanjem pažnje na detalje pomogao da  prezentujemo svoje polje rada na najbolji mogući način. Najtoplije bih preporučila WBS digital kao sjajan primer  visoke stručnosti, profesionalnosti i strateškog pristupa.  

Vesna Kostić, osnivač Bg joga centra i direktor Mindfulness centra Beograd

LET'S GET TO KNOW EACH OTHER :)

Our Team

Write To Us

Blogs

Srbotrade apoteka - Sajt na vrhu Google pored velike konkurencije

Srbotrade apoteka - Sajt na vrhu Google pored velike konkurencije

28/03/2024

Projekat Srbotrade predstavlja jedan od naših ponosnih primera uspeha u izuzetno konkurentnom digitalnom prostoru. Od 2014. godine, kada smo započeli rad na ovom projektu, zajedno sa razvojnim...

Od problema do rešenja: Kako smo prevazišli 10 komplikovanih SEO problema

Od problema do rešenja: Kako smo prevazišli 10 komplikovanih SEO problema

27/03/2024

Imamo zadovoljstvo da podelimo sa vama svojevrsnu studiju slučaja koja kako smo se uspešno suočili sa specifičnim i nesvakodnevnim SEO problemima. Iz poštovanja prema privatnosti na&s...

Stomatološka ordinacija Pavlović - Sajt na vrhu Google za stomatološke usluge

Stomatološka ordinacija Pavlović - Sajt na vrhu Google za stomatološke usluge

20/03/2024

Stomatološka ordinacija Pavlović imala je jasnu viziju da proširi svoje online prisustvo i privuče veći broj pacijenata koristeći moć interneta. U potrazi za efikasnim rešenj...

Our website uses cookies that do not contain personal data. You can see the cookies on the following link

And for data protection information, you can find information on the privacy policy page

Kontaktirajte nas Pošaljite upit Pozovite nas