Izrada internet (online) prodavnice po meri klijenta

Imate razrađen biznis u koji ste uložili svoj novac i vreme, ili ideju kojom tek planirate da napravite bum na tržištu? Razmišljate kako da ostvarite prednost nad svojim konkurentima, i posao podignete na viši nivo? Izrada internet prodavnice je pravo rešenje za vas! Na taj način ćete izaći na najveće svetsko tržište kao što je internet, a tu su mogućnosti za vas i vaš biznis neograničene.

 

izrada internet prodavnice

 

Zašto je baš vama potrebna izrada internet prodavnice?

 

Razlog je jednostavan. Čak i ako planirate otvaranje trgovine na malo, morate da razmišljate u pravcu da iskoristite pun potencijal internet tržišta i svom poslu dati mogućnost da se neprekidno razvija i napreduje. Neka istraživanja pokazuju da broj onih koji praktično sve svoje aktivnosti, od informisanja pa do kupovine potrebnih stvari i usluga, obavljaju preko interneta konstantno raste. Tu činjenicu ćete na najbolji mogući način iskoristiti ako svoje poslovanje prebacite na internet i da nauče kako prodavati preko interenta, odnosno kako pokrenuti internet prodaju.

 

Kontaktirajte nas za sve informacije

Naša agencija pored usluge izrade online prodavnice, za vas vrši redizajn i sve potrebne dorade postojeće online prodavnice, a u svakom trenutku nas možete kontaktirati za sva pitanja koja vas interesuju.

 

Osnovne karakteristike internet prodavnica koje izrađujemo

 

Mobile responsive dizajn

Izradu internet prodavnica vršimo tako da su one prilagođene svim uređajima sa kojima im se pristupa i na taj način ćete biti dostupni svima i u svakom trenutku.

 

Neograničen broj kategorija i podkategorija

Preko vašeg online shop-a ćete moći na pravi način da predstavite svoje proizvode i da ih razvrstate tako da potencijalan kupac na jednostavan način nađe baš ono što ga interesuje.

 

Neograničen broj proizvoda

Vaša internet prodavnica će vam omogućiti da efikasno radite bez obzira da li imate jedan, ili nekoliko hiljada proizvoda koje prodajete.

 

SEO friendly kod

Internet prodavnica se izrađuje tako da bude u potpunosti spremna za proces SEO optimizacije koji sledi posle njenog puštanja u rad.

 

Mogućnost samostalnog vođenja prodavnice

Izradu internet prodavnice vršimo u Custom CMS-u koji je maksimalno prilagođen korisnicima, tako da oni nesmetano mogu sami, i na jednostavan način, da vrše promene na web shop-u.

 

Više naloga za upravljanje

Omogućili smo i opciju za dodavanje više naloga koji mogu da upravljaju internet prodavnicom. Takođe, različitim nalozima možete dati različita ovlašćenja i prava.

 


 

Izrada (online) internet prodavnice pruža mnoge prednosti koje morate na vreme iskoristiti kako bi vaše poslovanje podigli na viši nivo i kako bi ga razvijali u pravom smeru. Mi smo tu da vam pomognemo. U svakom trenutku nas možete kontaktirati za konsultacije i sve informacije koje vas interesuju.

 

kontakt


 

Funkcionalnosti internet prodavnice

 

Na ovom mestu izdvojićemo neke od funkcionalnosti koje može da ima vaša internet prodavnica, a u slučaju da vi imate neku posebnu funkcionalnost koju ste zamislili, mi ćemo je implementirati prilikom izrade internet prodavnice. U najkraćem, dobićete sve informacije kako izraditi web shop kakav ste zamislili.

 

 • mogućnost neograničenog dodavanja kategorija, podkategorija i proizvoda
 • mogućnost izdvajanja proizvoda u akciju i dodeljivanja akcijskih cena
 • implementacija različitih sistema plaćanja (karticom, uplatnicom, pouzećem, Pay Pal...)
 • dodavanje opisa kategorija, podkategorija i proizvoda
 • opcija prikaza poslednje prikazanih proizvoda
 • opcija prikaza srodnih proizvoda
 • laka i jednostavna pretraga proizvoda
 • AJAX pretraga
 • višejezičnost
 • mogućnost uvezivanja sa knjigovodstvenim softverom
 • opcija uvezivanja sa softverom transportne kompanije
 • opcija uvezivanja sa SMS servisom
 • opcija promo koda za sprovođenje promotivnih akcija
 • mogućnost dodele rabata
 • modul veleprodaje

 

Template rešenje ili unikatan dizajn internet prodavnice - izbor je na vama

 

Internet prodavnica može biti urađena na template rešenju, a mi vam nudimo i uslugu izrade internet prodavnice sa unikatnim dizajnom, gde mogu biti implementirane sve vaše zamisli.

 

izrada internet prodavnice

 

Za vas vršimo zakup domena i web hostinga

 

Kompletnu uslugu koju vam nudi naša agencija prilikom izrade online shop-a podrazumeva i zakup domena na kom će se prodavnica nalaziti, kao i web hostinga. Tako da dobijate sve na jednom mestu, što je izuzetno važno za efikasnost samog rada.

 

Izrada online prodavnice je prvi korak vašeg nastupa na internetu

 

Naravno, izrada online prodavnice predstavlja samo prvi korak koji mora da se napravi, ukoliko želite uspešan nastup na najvećem svetskom tržištu kao što je internet. Kada se internet prodaja, odnosno webprodavnica pusti u rad, nju je potrebno voditi i razvijati, kao što se to čini i sa standardnim fizičkim radnjama. Između ostalog, morate konstantno ažurirati asortiman proizvoda, zatim raditi i na njenoj bezbednosti. Internet prodavnica ima brojne prednosti u odnosu na standardne radnje ako znate šta se najbolje prodaje preko interneta, ali to ne znači da je sa njenom izradom posao završen.

 

Zakažite sastanak

Dostupni smo za vas u svakom trenutku za sve informacije koje su vam potrebne. Kontaktirajte nas i zakazaćemo sastanak gde ćemo zajedno razmotriti najbolje opcije koje će unaprediti vaš posao.

 

Internet marketing je naredni korak, i ono čemu morate posvetiti vreme i sredstva, kako bi svoju internet prodavnicu učinili vidljivom najširem spektru potencijalnih kupaca. Kod klasičnih radnji morate štampati reklamni materijal koji se kasnije mora distribuirati, zatim morate uložiti i u druge vidove oglašavanja kao to su na primer bilbordi, a sve to u cilju da za vas saznaju i oni ljudi koji se ne nalaze u užem okruženju vaše radnje.

 

Kod online prodavnice situacija je drugačija, i tu dolazimo i do njene najveće prednosti u odnosu na klasične radnje. Vođenjem integrisane internet kampanje na pravi način, a ona podrazumeva SEO optimizaciju, zatim Adwords kampanje, kao i nastup na društvenim mrežama, možete doći do onih osoba koje zanima baš ono što vi nudite bilo gde da se one nalaze, a to je ono što je najvažnije.

 

Naša agencija, pored izrade internet prodavnica, ima dugogodišnje iskustvo u vođenju integrisanih internet kampanja za klijente iz najrazličitijih oblasti poslovanja. Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu, od toga kako napraviti web stranicu za online prodaju, pa do vođenja kompletnog marketing procesa koji potom sledi.

 

Deo naših referenci

 

Pogledajte deo naših referenci, a na sledećem linku možete pronaći kompletan naš portfolio.

 

Izrada online shopa mobiliart


Mobiliart d.o.o.

izrada internet prodavnice beoguma

 

Beoguma

izrada e shopa enel

 
Enel Valjevo

 

Pulse Serbia

izrada internet prodavnice casa del intimo

 

Casa Del Intimo

izrada e shopa velteh

 

Velteh pro

izrada online shopa velur

 

Velur - metraža i pozamanterija

dekor dom izrada internet prodavnice

 

Dekor Dom

online prodavnica etual

 

Etual

 

Česta pitanja vezana za izradu online prodavnica

 

Koje pogodnosti izrada online prodavnice nudi kupcima?

Pogodnosti su brojne. Vaši klijenti, odnosno kupci, su najbitniji. Zato im treba posvetiti posebnu pažnju i učiniti sve kako bi se kod vas osećali prijatno. A sa izradom internet prodavnice i oni stiču brojne pogodnosti. To je pre svega mogućnost da kupovinu obave sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. Zatim, pristup je neposredan, što znači da nema gužvi, redova i čekanja kao što je slučaj u klasičnim prodavnicama.

 

Kolika je cena izrade internet prodavnice?

Cena izrade web shopa zavisi od više faktora. Pre svega od funkcionalnosti koje će vaša internet firma imati, zatim da li je rađena na template rešenju ili je u pitanju unikatan dizajn. Svakako da se na sastanku dogovaraju svi detalji vezano za izradu internet prodavnice, i tu ćete dobiti i preciznu cenu. Besplatna internet prodavnica, ili izrada web shopa besplatno bez ulaganja nije pravi put, jer takva rešenja imaju brojne manjkavosti koje kasnije mogu negativno uticati na kompletan posao.

 

Da li sa svojim kupcima mogu da budem u direktnom kontaktu?

Naravno. Prilikom izrade internet prodavnice implementira se opcija chat-a, čime vas potencijalni kupci u svakom trenutku mogu kontaktirati, i u realnom vremenu saznati sve informacije koje ih zanimaju. To je izuzetno važno za utisak koji ostavljate na potencijalne kupce, jer će vas percipirati kao ažurne i spremne da u svakom trenutku odgovorite na njihov zahtev.

 

Da li će nakon izrade online prodavnice ona biti u potpunosti spremna za proces SEO optimizacije?

Da. Internet prodavnice koje mi izrađujemo su u potpunosti spremne za proces SEO optimizacije koji sledi. To znači da su zadovoljeni svi SEO standardi u procesu njenog kreiranja i da je internet prodavnica na najbolji način pripremljena za rad na njenom daljem razvoju.

 

Da li postoji bilo kakvo ograničenje koje se tiče broja proizvoda koji se mogu nalaziti na web shop-u?

Nema nikakvog ograničenja. Jedna od najbitnijih funkcionalnosti naših internet prodavnica jeste neograničeno dodavanje proizvoda. Bez obzira na to šta prodajete, kompletan asortiman vaših proizvoda možete predstaviti na svom web shop-u.

 

Da li se nakon izrade internet prodavnice dobija obuka za rad u njenoj administraciji?

Da, nakon što se izrada internet prodavnice završi pružamo obuku za rad u Custom CMS-u, koji smo i razvili na taj način da bude pristupačan i jednostavan za rad svima.

 

Da li izrada online shopa ima prednosti u odnosu na prodaju preko facebook-a?

Apsolutno. Ako znate kako prodavati preko facebooka, sigurno vam je jasno da se morate ponašati prema pravilima koje je neko drugi postavio i koja u svakom trenutku mogu da se promene, a to svakako može negativno uticati na vaš posao. Prodaja robe preko interneta je najsigurnija i daje najbolje rezultate prema iskustvima mnogih ako imate svoj web shop, jer tada samo od vas zavisi rezultat koji ćete postići.

 

Planiram otvaranje trgovine odećom, da li preporučujete izradu web shopa i za taj posao?

Svakako. Izradom web shopa od strane profesionalaca, svoje proizvode možete predstaviti na pravi način i ponuditi mnogo većem broju ljudi nego što je to slučaj kada otvarate fizičku radnju. Potencijal za rast je izuzetno veliki, pa bi svakako trebali da razmišljate u ovom pravcu.

 

Kako registrovati internet prodavnicu, odnosno internet prodaju?

Svoju online prodavnicu možete registrovati u APR-u pod šifrom delatnosti 4791 – trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta.

 

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Poslednje sa našeg bloga
Filteri i prepisani URL - zašto su važni?

Filteri i prepisani URL - zašto su važni?

Filteri i prepisani URL-ovi su veoma bitni za sajt i sam SEO. Filteri se koriste za filtriranje sadržaja na web stranicama, dok se prepisani URL-ovi koriste za preusmeravanje korisnika na željenu stranicu i poboljšanje SEO-a. Zajedno pružaju bolje korisničko iskustvo i poboljšavaju rangiranje vašeg sajta na pretraživačima.

Značaj B2B online shopa za poslovanje

Značaj B2B online shopa za poslovanje

U današnjem digitalnom dobu, poslovanje se sve više premešta na internet. B2B (Business-to-Business) online shopovi postaju neophodni za preduzeća koja žele da ostanu konkurentna na tržištu. 

poziv