Izrada web sajta

Naš tim pravi web sajtove visokog kvaliteta, profesionalnog dizajna i sa svim funkcionalnostima koje su vam potrebne u poslovanju. Sajtom u potpunosti možete da upravljate sami, jer je veoma jednostavno.

Web Business Solutions iza sebe ima više od 350 urađenih sajtova i klijente kojima je izrada web sajta bukvalno podigla poslovanje na viši nivo. Naše usluge u vezi sa izradom sajtova su:

 


Kojom god delatnošću da se bavite, WBS će uraditi web sajt po vašoj meri, sajt kojim ćete unaprediti svoj internet nastup i poslovanje.

 

Neke prednosti sajtaova rađenih na našem CMS-u

 

Bezbednost

Visok nivo bezbednosti značajno otežava bilo kakvo "probijanje" sajta od strane hakera.

Brzina

Veoma brzo učitavanje sajta omogućava bolji korisnički doživljaj. Brzina učitavanja utiče i na rangiranje u Google pretrazi.

Čist kod

Google voli čisti i uredan kod na sajtu, a naš je upravo takav, što je sjajna osnova za SEO.                 

Laka izmena sadržaja

Sav sadržaj na sajtu se može menjati sa samo nekoliko klikova. Dovoljno je osnovno znanje rada na računaru.

Bez dodatnog održavanja

Nije potrebno da plaćate bilo kakvo "održavanje sajta", koje će vas za godinu-dve koštati skuplje od samog sajta. Nema dodatnih troškova.

Funkcionalsnoti prilagođene vama

Ne prilagođavate se modulima koje mi imamo, već mi module pravimo po vašim potrebama.                          

 

Bilo da vam je potreban jednostavan prezentacioni sajt, internet prodavnica ili veliki portal, garantujemo vam odlično rešenje.

 Zahvaljujući Custom CMS-u, koji smo razvijali godinama, iz naše „radionice“ izlaze profesionalni sajtovi koji korisniku omogućavaju da bez ikakvog programerskog znanja sam menja i unosi sadržaj, fotografije i snimke. CMS nam omogućava da pravimo sajtove koji su brži i sigurniji od web sajtova rađenih na besplatnim platformama poput Word Pressa i Joomle, a opet, mnogo lakši za korišćenje od sajtova koje programeri prave „od nule“.

Kontaktirajte nas i kreiraćemo rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

 

Proces izrade web sajta

 

Rad na novom sajtu mora da počne kvalitetnim sastankom sa klijentom, kako bi nam bilo potpuno jasno koje su njegove potrebe i ciljevi. Mi radimo sajtove prilagođene vašem biznisu, a svaki biznis ima svoje specifične potrebe. A kraj izrade sajta znači da dobijate kvalitetan resurs za dovođenje novih klijenata.

 

proces izrade sajta

 

Dodatne usluge

WBS svojim klijentima pored izrade sajta, pruža i dodatne usluge u vezi sa web sajtovima, kao što su:

  • Zakup domena i konsultacije o izboru
  • Hosting
  • Kreiranje sadržaja sajta

 

Koliko košta izrada sajta?

Ovo je najčešće pitanje koje čujemo kada se javimo na telefon u kancelariji. Na žalost, to je i pitanje na koje ne postoji konkretan odgovor, baš kao i kad bi vas neko pitao koliko koštaju automobili. Na cenu sajta utiče mnogo faktora, a ono što mi ovde možemo da vam kažemo je da se ona kreće od 600 do 6.000 evra. Najčešće cene kod nas su negde u raspondu od 900 do 2000.

 

Jeftina izrada sajta

Ukoliko tražite jeftin sajt, mi svakako nismo prava adresa. Ali nudimo vam besplatan savet koji će vam uštedeti novac, vreme i živce. Jeftin sajt će vas na kraju koštati mnogo, a neće vam doneti ništa. To je nešto sa čime se susrećemo svakodnevno. Jeftina izrada sajta uvek vodi do toga da klijent vrlo brzo počne da shvata da postoji mnogo izazova kojima sajt ne može da odgovori. A svaka dorada sajta košta, ali i ne garantuje uspeh. I onda dolazimo do tačke u kojoj je jeftiniji napraviti novi, nego prepraviti stari sajt. Zato se uvek pitajte zašto je neki sajt jeftin.

 

Dizajn sajta prilagođen platformi sa koje se pristupa

Sajtove radimo u desktop ili responsive varijanti. Responsive dizajn će vaš sajt učiniti preglednim i na mobilnim uređajima, što je veoma bitno s obzirom na broj korisnika pametnih telefona.

 

Dizajn može biti potpuno unikatn i napravljen specijalno za vaš web sajt, a postoji mogućnost i da izaberete neki od već postojećih templejta, što je jeftinije rešenje.


Izrada web sajta unapređuje poslovanje

Internet je postao glavni izvor informacija i zato svaki biznis mora da bude tu ili rizikuje da se za njega ne čuje. Danas se podrazumeva da vlasnik ozbiljnog preduzeća poseduje web sajt. Ne postoji bolji način od web sajta da se predstavite potencijalnom kupcu, korisniku ili saradniku. Vaš web sajt je slika vašeg biznisa, govori ko ste, čime se bavite i koliko ste ozbiljni i baš zato je važno da bude profesionalno urađen, pregledan, lak za korišćenje kao i da nudi sve potrebne informacije.

Ukoliko sajt ne omogućava lako snalaženje, jednim klikom, nezadovoljan posetilac ne samo da više neće biti kod vas, već će preći na web prezentaciju vaše konkurencije.


Razvoj web sajta

Izrada sajta nije kraj posla na unapređenju internet nastupa. Da bi vaš sajt u pravom smislu doprineo vašem poslovanju, potrebno je dalje ga razvijati. U vezi sa razvojem sajtova WBS nudi sledeće usluge:

 


Možemo da napravimo sajt po vašoj meri i sajt koji će unaprediti vaše poslovanje. Pogledajte naše reference i kontaktirajte nas da zakažemo sastanak i nađemo pravo rešenje za vaš biznis.

 

Agencija za izradu sajta vs Pojedinac

 

Zašto ozbiljna firma treba da angažuje agenciju za izradu sajta, a ne da taj posao poveri pojedincu?

 

Kroz praksu smo neretko dobijali klijente koji su imali prethodno negativno iskustvo sa nekim programerom. Najčešći razlozi zbog kojih su odustajali od saradnje sa programerom: zato što se ovaj ne javlja na telefon i zato što sporo odgovara na zahteve. Saradnja sa agencijom ipak nudi mnogo ozbiljniji nivo usluge i podrške. Agencija ima svoju adresu i radno vreme i uvek možete doći ukoliko vam bilo šta treba. Agencija za izradu sajtova neće nestati preko noći i promeniti broj telefona. Sa agencijom potpisujete ugovor o saradnji i on mora biti ispoštovan. 

Komentari

Andrej Tomić
04.12.2015 18:22
Koja je cena izrade sajta ? Za koje vreme ga možete napraviti ?
Admin sajta
04.12.2015 18:39
Poštovani Andrej,
cena izrade web sajta se ne može formirati na osnovu ovako jednostavnog upita. Da bi se pravilno mogla formirati cena izrade sajta mora se pre svega napraviti projektni nacrt odnosno koncept kroz koji se dobijaju odgovori na nekoliko pitanja:

Koje sve funkcionalnosti treba da sadrži web sajt ? Da li su to samo prezentacione stranice ili treba da ima neke dodatne funkcionalnosti ?

Da li se radi unikatan dizajn ili template rešenje? Ako se radi unikatan dizajn, koliko različitih tipova stranica je potrebno crttai i kodirati?

Da li se radi sajt kkoji je u varijanti mobile responsive ili ne ?

Ko crta dizajn, naš ili vaš tim ?

Da li se sajt radi na creator CMS-u ili nekom drugom rešenju ?

Da li se u okviru izrade sajta radi i analitika uz osnovnu onpage optimizaciju ?

Ko se bavi kreiranjem i unosom sadržaja ?

Odgovori na ova i još neka dodatna pitanja će na kraju formulisati i konačnu cenu koja se može dati za izradu sajta.

Napominjemo da se kod nekih specifičnih projekata cena izrade sajta ne može definisati pre konačnog usvajanja koncepta i potpunog preciziranja svih funkcionalnosti, odnosno usvajanja dizajna. Cena izrade sajta koji nisu komplikovani specifični projekti se može formirati i nakon inicijalnog razgovora.

Najbolje bi bilo da nam se u narednom periodu javite kako bismo organizovali sastanak i razmotrili sve gore navedeno, i na osnovu toga vam mogli dati preciznu ponudu. Svaki drugi način formiranja cene pre analize projekta bi bio neozbiljan, što nije u praksi našeg rada.

Milan Antonovic
11.03.2017 08:02
Poštovani,

da li je izrada sajta prvi korak za otvaranje nastupa na internetu ili je bolje pre toga pomrenuti facebook stranicu? Da li radite sajtove klijentima van Beograda i šta je sve potrebno da bismo krenulu sa radom ? Hvala


Ime i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Poslednje sa našeg bloga
Kako pravom SEO strategijom do rezultata i pored jake konkurencije?

Kako pravom SEO strategijom do rezultata i pored jake konkurencije?

Za prave rezultate SEO optimizacije je potrebno vreme. I to je naš klijent ProCar Security kome je video nadzor, tj. njegova prodaja i ugradnja primarni posao znao.

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Ukoliko vam je potrebna Potvrda o rezidentnosti za Google možete je skinuti sa naseg sajta. Dobili samo potvrdu od Google-a, preveli smo je i overili kod ovlašćenog sudskog tumača.