Izrada web sajta

Naš tim pravi web sajtove visokog kvaliteta, profesionalnog dizajna i sa svim funkcionalnostima koje su vam potrebne u poslovanju. Sajtom u potpunosti možete da upravljate sami, jer je veoma jednostavno.

Web Business Solutions iza sebe ima više od 350 urađenih sajtova i klijente kojima je izrada web sajta bukvalno podigla poslovanje na viši nivo.

 

Stvari koje morate da znate pre početka izrade sajta

 

Glavni cilj postojanja vašeg sajta je da vam donosi novac, odnosno nove kupce ili klijente. Nije dovoljno da sajt bude lep, osim ako niste ogromna multinacionalna kompanija koja ima dovoljno drugih kanala prodaje. Zato ovde želimo da objasnimo zašto je izrada profesionalnog sajta jako bitno ulaganje za vaš biznis i šta sve morate da znate pre nego što se odlučite na ovaj korak.

 

Pre svega morate da znate da desetine ili stotine ljudi na dnevnom nivou traži na internetu proizvode ili usluge koje vi imate u svojoj ponudi i svi oni završavaju kod nekog od vaših konkurenata. Internet je danas najozbiljnije tržište i izrada sajtova je od ogromnog značaja za poslovanje.

 

Kakva je vaša pozicija u celoj toj priči? Da li ste zadovoljni svojim delom kolača?

 

izrada sajtova udeo na trzistu

 

Ako čitate ovaj tekst, onda ili imate sajt koji vam “ne radi posao” ili uopšte nemate sajt, što je praktično isto. 

 

Ukoliko imate sajt kojim niste zadovoljni, onda ste iskusili i neke probleme u vezi sa tim. Izgubili ste vreme, platili ste za izradu web sajta, ali on vam ne donosi ništa i predstavlja samo trošak. Za to vreme je neko od konkurenata ušao ozbiljno u internet marketing i zauzeo odličnu poziciju na online tržištu. 

 

Vi ste nešto radili, ali saradnja sa programerima nije prošla onako kako bi trebalo. Mnoge od vaših ideja nisu sprovedene u delo i mnogo toga nije ispalo onako kako ste zamislili. Lutali ste bez jasnog cilja i bez rezultata. 

 

Ovo je priča mnogih od naših klijenata, niste jedini.

 

Zato je naš prvi cilj da uspostavimo poverenje i dobru saradnju, kao i da vas edukujemo o tome na šta sve treba da obratite pažnju. A onda će saradnja na bude dugoročna i na obostranu korist.

 

Uz dobar sajt i pametan internet marketing, možete značajno da unapredite svoje poslovanje. Zato vas pozivamo da dođete u našu agenciju na razgovor koji za vas nije obavezujuć, ali će sigurno biti od koristi da sagledate mogućnosti i nađete najbolje rešenje.

 

Zašto možemo da vam ponudimo najbolje rešenje za online poslovanje?

 

Izrada sajtova nije jedina delatnost kojom se naš tim bavi. Zapravo, izrada sajtova nije ni naša glavna usluga. Kod nas je kvalitetna izrada sajtova samo prvi korak za unapređenje poslovanja. Kada imamo dobar sajt, tek onda kroz proces internet marketinga zajedno sa vama krećemo u pravu borbu za osvajanje internet tržišta.

 

To nije priča za jednog čoveka, makar on bio i najbolji programer na svetu. Ovo je priča za agenciju koja se bavi internet marketingom.

 

agencija za izradu sajtova

 

Naš posao je da uradimo odličan sajt i da onda zajedno sa vama napravimo strategiju daljeg nastupa. Da preračunamo sva potencijalna ulaganja i svu potencijalnu dobit i da na osnovu toga krenemo u kampanju. Bez plana daljeg razovoja sajta, nema smisla ni ulagati u izradu sajta. Ne bacajte novac.

 

Nakon više od 350 urađenih sajtova i više od 100 sajtova koje smo razvijali kroz internet marketing, danas sa sigurnošću možemo da kažemo da umemo da unapredimo poslovanje za klijente iz svih branši. Ne volimo da se hvalimo brojevima koje vi ne možete da proverite. Ali volimo da vas uputimo na naše reference i da vam preporučimo da slobodno pozovete bilo koju firmu sa kojom sarađujemo i da se raspitate o našoj usluzi. U nastavku vam ističemo našu listu referenci.

 

Internet pruža mnogo opcija za unapređenje prodaje i svi potencijalni kupci koji ne dođu do vas će kupiti kod nekog drugog. Zato vas svaki dan čekanja dovodi u sve lošiju situaciju.

 

Kojom god delatnošću da se bavite, WBS će uraditi web sajt po vašoj meri, sajt kojim ćete unaprediti svoj internet nastup i poslovanje.

 

Neke prednosti izrade sajtova u našem CMS-u

 

Bezbednost

Visok nivo bezbednosti značajno otežava bilo kakvo "probijanje" sajta od strane hakera.

Brzina

Veoma brzo učitavanje sajta omogućava bolji korisnički doživljaj. Brzina učitavanja utiče i na rangiranje u Google pretrazi.

Čist kod

Google voli čisti i uredan kod na sajtu, a naš je upravo takav, što je sjajna osnova za SEO.                 

Laka izmena sadržaja

Sav sadržaj na sajtu se može menjati sa samo nekoliko klikova. Dovoljno je osnovno znanje rada na računaru.

Bez dodatnog održavanja

Nije potrebno da plaćate bilo kakvo "održavanje sajta", koje će vas za godinu-dve koštati skuplje od samog sajta. Nema dodatnih troškova.

Funkcionalsnoti prilagođene vama

Ne prilagođavate se modulima koje mi imamo, već mi module pravimo po vašim potrebama.                          

 

Bilo da vam je potreban jednostavan prezentacioni sajt, internet prodavnica ili veliki portal, garantujemo vam odlično rešenje.

 Zahvaljujući Custom CMS-u, koji smo razvijali godinama, iz naše „radionice“ izlaze profesionalni sajtovi koji korisniku omogućavaju da bez ikakvog programerskog znanja sam menja i unosi sadržaj, fotografije i snimke. CMS nam omogućava da pravimo sajtove koji su brži i sigurniji od web sajtova rađenih na besplatnim platformama poput Word Pressa i Joomle, a opet, mnogo lakši za korišćenje od sajtova koje programeri prave „od nule“.

Kontaktirajte nas i kreiraćemo rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

 

Proces izrade web sajtova

 

Rad na novom sajtu mora da počne kvalitetnim sastankom sa klijentom, kako bi nam bilo potpuno jasno koje su njegove potrebe i ciljevi. Mi radimo sajtove prilagođene vašem biznisu, a svaki biznis ima svoje specifične potrebe. A kraj izrade sajta znači da dobijate kvalitetan resurs za dovođenje novih klijenata.

 

proces izrade sajta

 

Dodatne usluge

WBS svojim klijentima pored izrade sajta, pruža i dodatne usluge u vezi sa web sajtovima, kao što su:

  • Zakup domena i konsultacije o izboru
  • Hosting
  • Kreiranje sadržaja sajta

 

Koliko košta izrada sajta?

Ovo je najčešće pitanje koje čujemo kada se javimo na telefon u kancelariji. Na žalost, to je i pitanje na koje ne postoji konkretan odgovor, baš kao i kad bi vas neko pitao koliko koštaju automobili. Na cenu sajta utiče mnogo faktora, a ono što mi ovde možemo da vam kažemo je da se ona kreće od 600 do 6.000 evra. Najčešće cene kod nas su negde u rasponu od 900 do 2000.

 

Cena izrade sajta - šta sve utiče na nju?

Na cenu izrade sajta utiče mnogo faktora i zato mi insistiramo na sastanku PRE slanja ponude. Smatramo da svako ko na osnovu upita pošalje ponudu za izradu sajta nije dovoljno ozbiljan. 

 

Dizajn je element koji značajno utiče na cenu sajta. Ako želite sajt se unikatnim dizajnom, to će vas koštati 400-500 evra više nego sajt na već postojećoj temi. Postoje biznisi za koje je dobro da imaju jedinstven sajt, kao što postoje biznisi kod kojih to nije bitno i gde bi crtanje dizajna bilo nepotreban trošak.

 

Na cenu izrade web sajtova utiču i specifične funkcionalnosti koje su vam potrebne. Ukoliko, na primer, želite neku zahtevniju formu za rezervacije, neki specifičan kalkulator troškova, zahtevan sistem filtriranja - sve to takođe utiče na cenu.

 

Prilikom izrade sajta se podrazumeva da sav materijal (tekstovi i fotografije) dobijemo od vas. Ako ipak želite da sadržaj za sajt kreiramo mi, to takođe podiže cenu izrade sajta, uglavnom za 100-300 evra, zavisno od broja strana koje su vam potrebne.

 

U slučaju da već imate sajt i želite novi, na koji hoćete da prebacimo sadržaj sa starog, to će takođe biti uračunato u cenu, u zavisnosti od količine sadržaja koji se prebacuje.

 

Trudimo se da za sve one koji imaju nameru da nakon izrade sajta nastave saradnju sa nama ponudimo plaćanje na rate i korigovanje nekih od navedenih troškova, zarad dugoročne saradnje.

 

Jeftina izrada sajta

Ukoliko tražite jeftin sajt, mi svakako nismo prava adresa. Ali nudimo vam besplatan savet koji će vam uštedeti novac, vreme i živce. Jeftin sajt će vas na kraju koštati mnogo, a neće vam doneti ništa. To je nešto sa čime se susrećemo svakodnevno. Jeftina izrada sajta uvek vodi do toga da klijent vrlo brzo počne da shvata da postoji mnogo izazova kojima sajt ne može da odgovori. A svaka dorada sajta košta, ali i ne garantuje uspeh. I onda dolazimo do tačke u kojoj je jeftiniji napraviti novi, nego prepraviti stari sajt. Zato se uvek pitajte zašto je neki sajt jeftin.

 

Dizajn sajta prilagođen platformi sa koje se pristupa

Sajtove radimo u desktop ili responsive varijanti. Responsive dizajn će vaš sajt učiniti preglednim i na mobilnim uređajima, što je veoma bitno s obzirom na broj korisnika pametnih telefona.

 

Dizajn može biti potpuno unikatn i napravljen specijalno za vaš web sajt, a postoji mogućnost i da izaberete neki od već postojećih templejta, što je jeftinije rešenje.


Izrada web sajta unapređuje poslovanje

Internet je postao glavni izvor informacija i zato svaki biznis mora da bude tu ili rizikuje da se za njega ne čuje. Danas se podrazumeva da vlasnik ozbiljnog preduzeća poseduje web sajt. Ne postoji bolji način od web sajta da se predstavite potencijalnom kupcu, korisniku ili saradniku. Vaš web sajt je slika vašeg biznisa, govori ko ste, čime se bavite i koliko ste ozbiljni i baš zato je važno da bude profesionalno urađen, pregledan, lak za korišćenje kao i da nudi sve potrebne informacije.

Ukoliko sajt ne omogućava lako snalaženje, jednim klikom, nezadovoljan posetilac ne samo da više neće biti kod vas, već će preći na web prezentaciju vaše konkurencije.


Razvoj web sajta

Izrada sajta nije kraj posla na unapređenju internet nastupa. Da bi vaš sajt u pravom smislu doprineo vašem poslovanju, potrebno je dalje ga razvijati. U vezi sa razvojem sajtova WBS nudi sledeće usluge:

 


Možemo da napravimo sajt po vašoj meri i sajt koji će unaprediti vaše poslovanje. Pogledajte naše reference i kontaktirajte nas da zakažemo sastanak i nađemo pravo rešenje za vaš biznis.

 

Agencija za izradu sajta vs Pojedinac

 

Zašto ozbiljna firma treba da angažuje agenciju za izradu sajta, a ne da taj posao poveri pojedincu?

 

Kroz praksu smo neretko dobijali klijente koji su imali prethodno negativno iskustvo sa nekim programerom. Najčešći razlozi zbog kojih su odustajali od saradnje sa programerom: zato što se ovaj ne javlja na telefon i zato što sporo odgovara na zahteve. Saradnja sa agencijom ipak nudi mnogo ozbiljniji nivo usluge i podrške. Agencija ima svoju adresu i radno vreme i uvek možete doći ukoliko vam bilo šta treba. Agencija za izradu sajtova neće nestati preko noći i promeniti broj telefona. Sa agencijom potpisujete ugovor o saradnji i on mora biti ispoštovan.

 

Šta ako niste iz Beograda

 

Naša agencija se nalazi u Beogradu, ali nam nikada nije bio problem da sa onim potencijalnim klijentima koje ozbiljno zanimaju izrada sajtova i internet marketing organizujemo sastanak u njihovom gradu. Išli smo i ići ćemo u Novi Sad, Niš, Kragujevac, Zrenjanin, Lučane... Suština interneta i jeste u tome da vaš biznis ne mora da bude lokalno ograničen.

 

Deo naših referenci

 

Pogledajte deo naših referenci, a na sledećem linku možete pronaći kompletan naš portfolio.

 

Izrada web sajta atlas


Atlas sofas

izrada sajta show room

 

Show room optike

izrada sajta svm

 
SVM - Ujedinjena poslovna rešenja

Izrada web sajta terminal

 

Terminal gastro bar

izrada web sajt anastasijevic

 

Anastasijević enterijeri

izrada sajta lav cakes

 

Lav cakes

 

Komentari

Andrej Tomić
04.12.2015 18:22
Koja je cena izrade sajta ? Za koje vreme ga možete napraviti ?
Admin sajta
04.12.2015 18:39
Poštovani Andrej,
cena izrade web sajta se ne može formirati na osnovu ovako jednostavnog upita. Da bi se pravilno mogla formirati cena izrade sajta mora se pre svega napraviti projektni nacrt odnosno koncept kroz koji se dobijaju odgovori na nekoliko pitanja:

Koje sve funkcionalnosti treba da sadrži web sajt ? Da li su to samo prezentacione stranice ili treba da ima neke dodatne funkcionalnosti ?

Da li se radi unikatan dizajn ili template rešenje? Ako se radi unikatan dizajn, koliko različitih tipova stranica je potrebno crttai i kodirati?

Da li se radi sajt kkoji je u varijanti mobile responsive ili ne ?

Ko crta dizajn, naš ili vaš tim ?

Da li se sajt radi na creator CMS-u ili nekom drugom rešenju ?

Da li se u okviru izrade sajta radi i analitika uz osnovnu onpage optimizaciju ?

Ko se bavi kreiranjem i unosom sadržaja ?

Odgovori na ova i još neka dodatna pitanja će na kraju formulisati i konačnu cenu koja se može dati za izradu sajta.

Napominjemo da se kod nekih specifičnih projekata cena izrade sajta ne može definisati pre konačnog usvajanja koncepta i potpunog preciziranja svih funkcionalnosti, odnosno usvajanja dizajna. Cena izrade sajta koji nisu komplikovani specifični projekti se može formirati i nakon inicijalnog razgovora.

Najbolje bi bilo da nam se u narednom periodu javite kako bismo organizovali sastanak i razmotrili sve gore navedeno, i na osnovu toga vam mogli dati preciznu ponudu. Svaki drugi način formiranja cene pre analize projekta bi bio neozbiljan, što nije u praksi našeg rada.

Milan Antonovic
11.03.2017 08:02
Poštovani,

da li je izrada sajta prvi korak za otvaranje nastupa na internetu ili je bolje pre toga pomrenuti facebook stranicu? Da li radite sajtove klijentima van Beograda i šta je sve potrebno da bismo krenulu sa radom ? Hvala


Ime i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Poslednje sa našeg bloga
Filteri i prepisani URL - zašto su važni?

Filteri i prepisani URL - zašto su važni?

Filteri i prepisani URL-ovi su veoma bitni za sajt i sam SEO. Filteri se koriste za filtriranje sadržaja na web stranicama, dok se prepisani URL-ovi koriste za preusmeravanje korisnika na željenu stranicu i poboljšanje SEO-a. Zajedno pružaju bolje korisničko iskustvo i poboljšavaju rangiranje vašeg sajta na pretraživačima.

Značaj B2B online shopa za poslovanje

Značaj B2B online shopa za poslovanje

U današnjem digitalnom dobu, poslovanje se sve više premešta na internet. B2B (Business-to-Business) online shopovi postaju neophodni za preduzeća koja žele da ostanu konkurentna na tržištu. 

poziv