Izrada web sajta

Za svoje klijente pravimo web sajtove visokog kvaliteta, profesionalnog dizajna i sa svim funkcionalnostima koje su vam potrebne u poslovanju. Sajtom ćete upravljati sami, jer je veoma jednostavno.

Web Business Solutions iza sebe ima više od 300 urađenih sajtova i klijente kojima je izrada web sajta bukvalno podigla poslovanje na viši nivo. Naše usluge u vezi sa izradom sajtova su:

 


Kojom god delatnošću da se bavite, WBS će uraditi web sajt po vašoj meri, sajt kojim ćete unaprediti svoj internet nastup i poslovanje.


Zahvaljujući Custom CMS-u, koji smo razvijali godinama, iz naše „radionice“ izlaze profesionalni sajtovi koji korisniku omogućavaju da bez ikakvog programerskog znanja sam menja i unosi sadržaj, fotografije i snimke. CMS nam omogućava da pravimo sajtove koji su brži i sigurniji od web sajtova rađenih na besplatnim platformama poput Word Pressa i Joomle, a opet, mnogo lakši za korišćenje od sajtova koje programeri prave „od nule“.

Kontaktirajte nas i kreiraćemo rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

 

Dodatne usluge

WBS svojim klijentima pored izrade sajta, pruža i dodatne usluge u vezi sa web sajtovima, kao što su:

  • Zakup domena i konsultacije o izboru
  • Hosting
  • Kreiranje sadržaja sajta

 

Dizajn sajta prilagođen platformi sa koje se pristupa

Sajtove radimo u desktop ili responsive varijanti. Responsive dizajn će vaš sajt učiniti preglednim i na mobilnim uređajima, što je veoma bitno s obzirom na broj korisnika pametnih telefona.

 

Dizajn može biti potpuno unikatn i napravljen specijalno za vaš web sajt, a postoji mogućnost i da izaberete neki od već postojećih templejta, što je jeftinije rešenje.


Izrada web sajta unapređuje poslovanje

Internet je postao glavni izvor informacija i zato svaki biznis mora da bude tu ili rizikuje da se za njega ne čuje. Danas se podrazumeva da vlasnik ozbiljnog preduzeća poseduje web sajt. Ne postoji bolji način od web sajta da se predstavite potencijalnom kupcu, korisniku ili saradniku. Vaš web sajt je slika vašeg biznisa, govori ko ste, čime se bavite i koliko ste ozbiljni i baš zato je važno da bude profesionalno urađen, pregledan, lak za korišćenje kao i da nudi sve potrebne informacije.

Ukoliko sajt ne omogućava lako snalaženje, jednim klikom, nezadovoljan posetilac ne samo da više neće biti kod vas, već će preći na web prezentaciju vaše konkurencije.


Razvoj web sajta

Izrada sajta nije kraj posla na unapređenju internet nastupa. Da bi vaš sajt u pravom smislu doprineo vašem poslovanju, potrebno je dalje ga razvijati. U vezi sa razvojem sajtova WBS nudi sledeće usluge:

 


Možemo da napravimo sajt po vašoj meri i sajt koji će unaprediti vaše poslovanje. Pogledajte naše reference i kontaktirajte nas da zakažemo sastanak i nađemo pravo rešenje za vaš biznis.

 

Komentari

Andrej Tomić
04.12.2015 18:22
Koja je cena izrade sajta ? Za koje vreme ga možete napraviti ?
Admin sajta
04.12.2015 18:39
Poštovani Andrej,
cena izrade web sajta se ne može formirati na osnovu ovako jednostavnog upita. Da bi se pravilno mogla formirati cena izrade sajta mora se pre svega napraviti projektni nacrt odnosno koncept kroz koji se dobijaju odgovori na nekoliko pitanja:

Koje sve funkcionalnosti treba da sadrži web sajt ? Da li su to samo prezentacione stranice ili treba da ima neke dodatne funkcionalnosti ?

Da li se radi unikatan dizajn ili template rešenje? Ako se radi unikatan dizajn, koliko različitih tipova stranica je potrebno crttai i kodirati?

Da li se radi sajt kkoji je u varijanti mobile responsive ili ne ?

Ko crta dizajn, naš ili vaš tim ?

Da li se sajt radi na creator CMS-u ili nekom drugom rešenju ?

Da li se u okviru izrade sajta radi i analitika uz osnovnu onpage optimizaciju ?

Ko se bavi kreiranjem i unosom sadržaja ?

Odgovori na ova i još neka dodatna pitanja će na kraju formulisati i konačnu cenu koja se može dati za izradu sajta.

Napominjemo da se kod nekih specifičnih projekata cena izrade sajta ne može definisati pre konačnog usvajanja koncepta i potpunog preciziranja svih funkcionalnosti, odnosno usvajanja dizajna. Cena izrade sajta koji nisu komplikovani specifični projekti se može formirati i nakon inicijalnog razgovora.

Najbolje bi bilo da nam se u narednom periodu javite kako bismo organizovali sastanak i razmotrili sve gore navedeno, i na osnovu toga vam mogli dati preciznu ponudu. Svaki drugi način formiranja cene pre analize projekta bi bio neozbiljan, što nije u praksi našeg rada.

Milan Antonovic
11.03.2017 08:02
Poštovani,

da li je izrada sajta prvi korak za otvaranje nastupa na internetu ili je bolje pre toga pomrenuti facebook stranicu? Da li radite sajtove klijentima van Beograda i šta je sve potrebno da bismo krenulu sa radom ? Hvala


Ime i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Poslednje sa našeg bloga
Kako pravom SEO strategijom do rezultata i pored jake konkurencije?

Kako pravom SEO strategijom do rezultata i pored jake konkurencije?

Za prave rezultate SEO optimizacije je potrebno vreme. I to je naš klijent ProCar Security kome je video nadzor, tj. njegova prodaja i ugradnja primarni posao znao.

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Ukoliko vam je potrebna Potvrda o rezidentnosti za Google možete je skinuti sa naseg sajta. Dobili samo potvrdu od Google-a, preveli smo je i overili kod ovlašćenog sudskog tumača.