SEO optimizacija sajta - kompletan i potpun proces

 

Optimizacija sajtova za pretraživače (SEO) predstavlja skup različitih procesa koji za cilj imaju dovođenje određenog sajta na bolje pozicije u Google pretrazi za što veći broj relevantnih fraza.

Cilj optimizacije sajta je da vaš sajt bude što bolje pozicioniran za sve one fraze u pretrazi koje vam mogu doneti neku konverziju. 


Zašto je važno da vam sajt bude optimizovan?


Korist koju optimizacija sajta donosi je ta što će on biti među prvim rezultatima pretrage za čitav dijapazon fraza, pa će zbog toga i posećenost vašem sajtu biti veća. Dalje, veća posećenost sajtu će dovesti i do većeg broja upita o vašem proizvodu/usluzi od strane posetilaca. To je jedini pravi način na koji sajt može istinski da vam poboljša poslovanje. Optimizacija sajta, odnosno njegovo često pojavljivanje na prvoj strani u Google pretrazi za veliki broj fraza doprinosi i povećanju svesti o vašem brendu. Kada imate dobro pozicioniran sajt, vi ste uvek prisutni, a zapravo se ne reklamirate.

 

Kurs za SEO stručnjake

Ovog decembra organizujemo obuku za SEO optimizaciju sajtova. Više informacija o ovom kursu pročitajte na stranici "SEO kurs".


WBS se od 2008. godine sa velikim uspehom bavi optimizacijom i razvojem sajtova i možemo reći da smo velikom broju klijenata značajno pomogli da unaprede poslovanje i iskoriste prednosti pravilnog nastupa na internet tržištu.

Ukoliko uviđate da dobra pozicija na Google može doprineti razvoju vašeg poslovanja, da vaš sajt trenutno nije optimizovan u zadovoljavajućoj meri i da pravilnom optimizacijom sajta možete povećati sopstvene prihode, Web Business Solutions je pravo rešenje za vas. Možete nas kontaktirati putem Upit forme ili stranice za Kontakt.


Proces optimizacije sajta


Optimizacija sajtova se radi kroz više faza i najbolje je o njoj razmišljati još pre pravljenja sajta. Faze optimizacije pri izradi novog sajta su:

 

 1. Analitika niše
 2. Konceptualizacija
 3. Izrada sajta
 4. Kreiranje sadržaja sajta
 5. On site optimizacija sajta
 6. Off site optimizacija sajta


Optimizacija sajta se može raditi i za već postojeći sajt. Tada razlikujemo sledeće faze:

 

 1. Analitika niše
 2. SEO brief
 3. Programerske dorade
 4. Sadržajne dorade
 5. On site optimizacija sajta
 6. Off site optimizacija sajta


SEO optimizacija sajtova je nešto gde se WBS već dokazao i zato budite slobodni da nam se obratite. Kroz popravljenje pozicija u Google pretrazi, naša internet marketing agencija je značajno uticalana unapređenje poslovanja svojih klijenata. Ukoliko želite da povećate organsku posetu svom sajtu, kontaktirajte nas ovde

 

 

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Poslednje sa našeg bloga
Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Ukoliko vam je potrebna Potvrda o rezidentnosti za Google možete je skinuti sa naseg sajta. Dobili samo potvrdu od Google-a, preveli smo je i overili kod ovlašćenog sudskog tumača.

Kako targetirati idealnu ciljnu grupu na Facebooku?

Kako targetirati idealnu ciljnu grupu na Facebooku?

Svi koji se bave marketingom znaju koji je očigledan razlog zašto je Facebook nezaobilazna platforma u kreiranju marketing strategije. Taj razlog je mogućnost targetiranja ciljne grupe koji ne nudi niko drugi, ni Google ni ostali pretraživači, ni najbolji izbor medija, ni najgledanija televizija.